ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

House of Nuts

Εμπόριο Ξηρών Καρπών & Επιλεγμένων Προϊόντων Υγιεινής Διατροφής Θέρμη Θεσσαλονίκη

Η επιχείρησή μας “House of Nuts” η οποία βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στην Θέρμη, αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο των ξηρών καρπών για περισσότερα από 25 χρόνια προσφέροντας ποιοτικά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Ο πατέρας της οικογένειας κατάγεται από τον Έβρο από όπου ξεκίνησε πριν από 25 χρόνια με την ενασχόληση των ξηρών καρπών αρχικά στον πρωτογενή τομέα, και στη συνέχεια επεκτάθηκε στη χονδρική πώληση.

Ποικιλία Προϊόντων

Στον χώρο αυτό, απέκτησε κύρος και αναγνωρισιμότητα πανελλαδικά με αποτέλεσμα το 2000 να μεταφερθεί στη Θεσσαλονίκη. Το 2018, λόγω της αγάπης των νεότερων μελών της οικογένειάς για την υγιεινή διατροφή και τον αθλητισμό, αποφασίσαμε να επεκταθούμε στο τομέα της λιανικής πώλησης όχι μόνο προχωρώντας σε πώληση ξηρών καρπών αλλά και προϊόντων χωρίς ζάχαρη.

Κατόπιν πολλαπλών ερευνών καταφέραμε να εντάξουμε στο κατάστημά μας πληθώρα ξηρών καρπών, αλειμμάτων, βιολογικών προϊόντων, προϊόντων υγιεινής διατροφης, βοτάνων, τσαγιού, μπαχαρικών καθώς και χειροποίητες μπάρες χωρίς ζάχαρη.

Επιπλέον, η επιχείρηση μας δίνει έμφαση στις μικρές οικοτεχνίες ώστε να παρέχουμε στους πελάτες μας την καλύτερη δυνατή ποιότητα στις πιο προσιτές τιμές.

Περιηγηθείτε στην σελίδα μας για να δείτε τα προϊόντα μας και να κάνετε την παραγγελία σας. Για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Shopping Cart